DOLAR 32,5920 0.23%
EURO 34,8161 0.42%
ALTIN 2.422,25-0,42
BITCOIN 21562050,32%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
500 büyükbaş hayvan kapasiteli tesis olacak

500 büyükbaş hayvan kapasiteli tesis olacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Felahiye ilçesinde, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi ile işbirliği kapsamında süt çiftliğini faaliyete geçiriyor. Tesiste incelemelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’nin tarım ve hayvancılığın da bir merkezi haline geldiğini bir bakıma paylaşmak adına çalışma yapıyoruz” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:44
500 büyükbaş hayvan kapasiteli tesis olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tarım ve hayvancılığa yönelik gerçekleştirdiği yatırım ve bu alandaki oluşturduğu projelere bir yenisini daha Felahiye ilçesinde ekliyor.

Felahiye’de Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi işbirliği ile 500 büyükbaş hayvan kapasiteli tesis, süt çiftliği olarak faaliyete geçecek.

Tesiste incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a, Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Dede, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Duran Safrantı eşlik etti.

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı ve Kooperatif Başkanımızla birlikte daha önce yaptığımız protokol gereği bir projeyi hayata geçiriyoruz” dedi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.