DOLAR 32,5743 0.02%
EURO 34,9285 0.07%
ALTIN 2.434,300,19
BITCOIN %
Kayseri
22°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

3 yıl geri ödemesiz faizsiz kredi başvuruları başlıyor!

Mustafa Varank tarafından flaş bir açıklama yapıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB üzerinden destek başvurularının 3 Mayıs Pazartesi günü başlayacağını hatırlatarak, detayları aktarıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 21:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faizsiz kredi kampanyası hakkında birtakım açıklamalarda bulunmuştu. Bunun üzerine Bakan Varank, kredi paketi ile ilgili tüm detayları aktararak, başvuruların yarın başlayacağını söyledi.

BAKANIN AÇIKLAMALARI

İşte Bakan Varank’ın 3 yıl geri ödemesiz kredi desteği ile ilgili aktardığı detaylar:

“Kalkınma ajansları bugüne kadar girişimcilik temalı 358 projeye 110 milyon liralık destek sağladı. KOSGEB’in düzenlediği online girişimcilik eğitimleri kapsamında bugüne kadar 203 bin vatandaşımız ‘geleneksel girişimci’ eğitimini, 91 bin vatandaşımız ise ‘ileri girişimci’ eğitimlerini tamamladı. Bu eğitimleri tamamlayarak destek başvurusunda bulunan yaklaşık 110 bin girişimciye 3,5 milyar lira destek sağladık”

“Bunun yanında 15 bin girişimciye de 700 milyon liraya yakın işletme kredisi kullandırdık. Sayın Cumhurbaşkanımız bu hafta içi 5 milyar liralık KOSGEB hızlı destek programını kamuoyu ile paylaştı”

3YIL GERİ ÖDEMESİZ KREDİ DESTEİ

“Bu program ile pandemiden etkilenen mikro ve küçük ölçekli işletmelere faizsiz ve 3 yıl geri ödemesiz kredi desteği sağlıyoruz. Destekten teknoloji tabanlı start-up’lar ile imalat sektörlerinde faaliyet gösteren girişimler faydalanabilecek. Mikro işletmeler 30 bin, küçük işletmeler ise 75 bin liraya kadar finansmana hızlı bir şekilde erişebilecek. Başvurular Pazartesi gününden itibaren e-devlet aracılığıyla yapılabilecek”

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.