DOLAR 32,6121 0.37%
EURO 35,0693 0.23%
ALTIN 2.502,640,75
BITCOIN 20460571,80%
Kayseri
16°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN PALANCIOĞLU'NUN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türk milleti olarak şanlı tarihin çok önemli bir dönüm noktasının, Cumhuriyetin ilanının 97'nci sene-i devriyesinin kutlandığını belirtti. Başkan Dr. Palancıoğlu, mesajında şunlara yer verdi:

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN PALANCIOĞLU’NUN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türk milleti olarak şanlı tarihin çok önemli bir dönüm noktasının, Cumhuriyetin ilanının 97’nci sene-i devriyesinin kutlandığını belirtti.

Başkan Dr. Palancıoğlu, mesajında şunlara yer verdi:

“Bugün, yarınların sorumluluğunu üstlenebilecek, bize emanet edilen Cumhuriyet’in gösterdiği yolda çağdaş uygarlık seviyelerine ulaşmak ve üzerine çıkmak görevini toplumca üstlenmiş bulunmaktayız. Bize, Cumhuriyetimizi armağan eden Atatürk’e ve aziz şehitlerimize olan görevimizi yerine getirebilmemiz, onların emaneti olan Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla mümkün olacaktır. İstiklal harbimizi zafere taşıyan, Cumhuriyetimize hayat veren ruh, tıpkı 97 yıl önce olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır. 15 Temmuz ihaneti karşısında, milletimizin gösterdiği şanlı direniş, işte bu ruhun ifadesidir. O gece kadını erkeği, genci yaşlısıyla milletimizin tüm fertleri, iradelerine, değerlerine, Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkmışlardır. Bu düşüncelerle ülkemizin gurur günü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Cumhuriyetimizin 97’nci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.