DOLAR 32,6138 0.39%
EURO 34,7962 0.12%
ALTIN 2.491,260,29
BITCOIN 20709973,31%
Kayseri
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 97.nci yılını kutlamanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. "Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yüceltecek olan sizlersiniz, diyen Mustafa Kemal Atatürk emanetine sahip çıkmamızı ; 'Elbet benim naciz vücudum bir gün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır, diyerek de bu emanete sahip çıkacağımızın güven ve inancını da bizlere göstermiştir. Bizler, dün olduğu gibi bugünde Cumhuriyete, vatanımız ve bayrağımıza, Yüce Türk Milletinin kutsal dini ve milli değerlerine her daim sahip çıkmaya, her türlü içten ve dıştan gelecek saldırılara göğsümüzü siper etmeye devam edeceğiz. Bu aziz Vatanı bizlere armağan eden başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş Şehitlerimizi rahmetle ve Gazilerimizi minnetle bir kez daha yad ediyor Cumhuriyet Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 97.nci yılını kutlamanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz.

“Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir
Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yüceltecek olan sizlersiniz, diyen Mustafa Kemal Atatürk emanetine sahip çıkmamızı ;
‘Elbet benim naciz vücudum bir gün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır, diyerek de bu emanete sahip çıkacağımızın güven ve inancını da bizlere göstermiştir.

Bizler, dün olduğu gibi bugünde Cumhuriyete, vatanımız ve bayrağımıza, Yüce Türk Milletinin kutsal dini ve milli değerlerine her daim sahip çıkmaya, her türlü içten ve dıştan gelecek saldırılara göğsümüzü siper etmeye devam edeceğiz.

Bu aziz Vatanı bizlere armağan eden başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş Şehitlerimizi rahmetle ve Gazilerimizi minnetle bir kez daha yad ediyor Cumhuriyet Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.