DOLAR 32,5401 0.16%
EURO 34,7519 0.02%
ALTIN 2.490,850,28
BITCOIN 20646173,25%
Kayseri
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

24 Kasım mesajları

Başkan Büyükkılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. “İSTİKBALİMİZİN MİMARI ÖĞRETMENLERİMİZİN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ” Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “İstikbalimizin mimarı öğretmenlerin hakkını ödeyemeyiz. Sadece eğitim ve öğretim değil, aynı zamanda tecrübe ve irfanla çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan öğretmenler başımızın tacıdır” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “İstikbalimizin mimarı öğretmenlerin hakkını ödeyemeyiz. Sadece eğitim ve öğretim değil, aynı zamanda tecrübe ve irfanla çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan öğretmenler başımızın tacıdır” dedi.

Başkan Büyükkılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Büyükkılıç, “Yavrularımızın insanlığa daha faydalı bireyler olarak yetişebilmeleri için öğretmenlerimiz hayati bir görev üstlenmektedir. Fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Her şartta mesleğini hakkıyla ifa etmeye çalışan fedakâr öğretmenlerin olduğunu dile getiren ve öğretmenliğin dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olduğunu kaydeden Başkan Büyükkılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.