DOLAR 32,3699 0.15%
EURO 34,9710 -0.32%
ALTIN 2.324,080,21
BITCOIN 22911502,09%
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

“2023 hedefimiz 404 millet bahçesi”

Ümraniye Millet Bahçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla resmi olarak hizmete açıldı. Cumhuriyetin 100. yılında 404 millet bahçesi hedefiyle çalışmaları sürdürdüklerini belirten Erdoğan, 2023'ün zaferini de Ümraniye'den ilan etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 06:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul'da Ümraniye Millet Bahçesi, kısa süre içerisinde yalnızca bölgenin değil, şehir sakinlerinin de uğrak yerlerinden biri haline dönüştü. Doğaya zarar vermeyen, çevre dostu bir anlayışla misafirlerini ağırlayan Millet Bahçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle resmi olarak hizmete açıldı.

Millet Bahçesi'nin Ümraniye'nin sembol alanlarından bir tanesi haline geleceğini söyleyen Erdoğan, “Atatürk Havalimanı'nda oluşturacağımız millet bahçesi inşallah dünyadaki şehir parkları arasında ilk sıralarda yer alacaktır.” dedi. Hedeflerinin 2023 yılında 404 millet bahçesinin tamamını bitirmek olduğunu kaydeden Erdoğan, bunlardan 11'ini tamamlayarak hizmete sunulduğunu söyledi.

2023'ün zaferini Ümraniye'den ilan eden Erdoğan, “Bayanlarla, gençlerle, ana kademeyle birlikte buradan ilan ediyorum. Hazırız değil mi?” diye seslendi. 2023 önemli bir dönemeç olduğunu kaydeden Erdoğan, “Tek millet, tek bayrak, tek vatan diyerek bu yola devam ediyoruz. Allah'ın izniyle bu yükselişi devam ettireceğiz” diye konuştu.

Konuşmasında genel gündemi de değerlendiren Erdoğan, “Gabar'da terörü gömdük. Bay Kemal ve avanesi bunlar terör örgütüyle beraber hareket ettiler onları da gömdük. Terör örgütünün başı cezaevinde, bunlar onlarla beraber. Hani siz terör örgütüne karşıydınız?  İHA ve SİHA'larımızla Libya'da, Azerbaycan'da, Karabağ'da varız, varız da varız. Suriye'de terör örgütüyle mücadele veriyoruz. Bay Kemal Suriye'yle beraber. Bay Kemal sen YPG'yle beraber oldun. Onları da gömeceğiz” dedi.

Program Ümraniye Belediyesi tarafından sunulan üzerinde 1 yıl çalışan dev tablonun hediye edilmesi ardından katılımcı bakanlar ve protokol üyeleriyle birlikte açılış kurdelesi kesildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.