DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074828-1,51%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
2 Yaşındaki Oğlunun Cenazesi İle 2 Saat Sokakta Oturdu !

2 Yaşındaki Oğlunun Cenazesi İle 2 Saat Sokakta Oturdu !

Bursa'da süs havuzunda 2 yaşındaki Osama Muhammet boğularak can verdi. Muhammet Salih ise oğlunun cansız bedenini teslim aldı ve vücudundaki otopsi izlerini gördüğünde organlarının çalındığını zannetti. Salih oğlunun cenazesi ile Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği’ne gelerek, kaldırımda yaklaşık 2 saat oturdu. Polis ekipleri güçlükle ikna edebildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:04
2 Yaşındaki Oğlunun Cenazesi İle 2 Saat Sokakta Oturdu !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suriyeli Muhammet Salih'in oğlu Osama Muhammet, 22 Haziran günü evlerinin yakınında bulunan süs havuzunda serinlerken boğularak hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcısı ise çocuğun ölümünü şüpheli buldu ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmasına kadar verdi.

ORGANLARI ÇALINDI SANDI 

Osama Muhammet'in cansız bedeni ise Bursa Adli Tıp Kurumuna getirildi ve otopsisi yapıldı. Muhammet'in cansız bedeni babası Muhammet Salih'e verildi. Salih oğlunun cansız bedeni üzerindeki otopsi izlerini gördüğünde oğlunun organlarının çalındığını zannetti. Salih cenazeyi kucağına alarak merkez Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi’nde bulunan Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneğine geldi ve burada görevliler durumu polis ekiplerine haber verdi.

POLİSİN İKNA ÇABALARI BOŞA ÇIKTI

Gelen polis ekipleri ise tercüman aracılığı ile Muhammet Salih ile konuşmaya çalıştı. Polis ekipleri durumu öğrenerek Salih'e oğlunun cenazesi üzerinde bulunan izlerin otopsiden kaynaklı normal bir durum olduğunu anlatmaya çalışarak ikna etmeye çalıştı.

Derneğin kapısının önünde kucağında oğlunun cenazesi ile oturan Salih'i polis ekipleri ikna edemedi.

Yakınlarının da devreye girmesiyle birlikte oğlunun cesedindeki kesiklerin otopsiden kaynaklı normal bir durum olduğuna ikna olan Muhammet Salih, defin işlemleri için dernekten ayrılarak, Mezarlıklar Müdürlüğü'ne gitti. Osama Muhammet ise Hamitler Mezarlığında toprağa verildi.

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.