DOLAR 32,5550 0.04%
EURO 34,9658 0.28%
ALTIN 2.421,73-0,32
BITCOIN 2087446-3,38%
Kayseri
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

2. Çevreyolu’nda Altyapı Güçlendirme Çalışması

ASKİM, kış mevsimi öncesi şehrin birçok noktasında altyapı güçlendirme çalışması yapıyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kış mevsimi gelmeden altyapı yenileme çalışmalarını yoğunlaştıran Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM), 2. Çevreyolu’nun Siteler ve Mehmet Akif Mahallelerinin bulunduğu kısmından başlayıp, kuzey istikameti boyunca devam edecek olan altyapı güçlendirme çalışmasına aralıksız devam ediyor.

Meydana gelebilecek su baskınlarını önlemek amacıyla iki mahallede sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, “İl genelindeki altyapı güçlendirme çalışmalarına devam ediyoruz. 2. Çevreyolunun Mehmet Akif ve Siteler Mahallesini kapsadığı bölgeden başlayıp, kuzey istikameti boyunca yaşanması muhtemel altyapı sorunlarının önüne geçmek ve altyapı suyunu daha sağlıklı bir şekilde deşarj etmek için başlattığımız çalışmalar ekiplerimiz tarafından devam ediyor” dedi.

Her kış mevsiminde yaşadıkları problemlerin sona erecek olmasından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ve ASKİM ekiplerine teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.