DOLAR 32,5590 0.02%
EURO 34,8826 0.01%
ALTIN 2.426,75-0,12
BITCOIN 2091334-3,37%
Kayseri
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

194 vatandaşımız hayatını kaybetti!

Acı haber duyuruldu! 194 vatandaşımız hayatını kaybetti! Gelen bir son dakika haberine göre Sağlık Bakanlığı tarafından güncel koronavirüs verileri açıklandı. Açıklanan verilerle birlikte Türkiye'nin salgın karşısındaki günlük durumu da belli olmuş oldu. İşte güncel koronavirüs tablosu Merakla beklenen koronavirüs tablosu az önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Twitter hesabı üzerinden açıklandı. Açıklanan tabloda vefat sayısının düne göre artış gösterdiği görüldü. SALGINDA GÜNLÜK DURUM Türkiye'nin Mart ayından beri mücadele içerisinde olduğu koronavirüs salgınında son rakamlar merak konusu. Vatandaşlar, alınan tedbirlerin rakamlara ne kadar yansıyıp yansımadığını görmek için günlük verileri takip ediyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acı haber duyuruldu! 194 vatandaşımız hayatını kaybetti!
Gelen bir son dakika haberine göre Sağlık Bakanlığı tarafından güncel koronavirüs verileri açıklandı. Açıklanan verilerle birlikte Türkiye’nin salgın karşısındaki günlük durumu da belli olmuş oldu. İşte güncel koronavirüs tablosu
Merakla beklenen koronavirüs tablosu az önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Twitter hesabı üzerinden açıklandı. Açıklanan tabloda vefat sayısının düne göre artış gösterdiği görüldü.

SALGINDA GÜNLÜK DURUM

Türkiye’nin Mart ayından beri mücadele içerisinde olduğu koronavirüs salgınında son rakamlar merak konusu. Vatandaşlar, alınan tedbirlerin rakamlara ne kadar yansıyıp yansımadığını görmek için günlük verileri takip ediyor.

KAMU PERSONELİ.NET

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.