DOLAR 32,5785 0.28%
EURO 34,7517 -0.08%
ALTIN 2.492,120,32
BITCOIN 20665563,77%
Kayseri
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

10 YILDIR KAMU GÖREVLİLERİ SIFIR ZAM ALIYOR

3 AY’DA MAAŞLAR 0,70 ORANINDA ERİDİ! Kamu Görevlilerine, Toplu Sözleşme Masasında 2021 yılının ilk 6 ayı için %3 zam reva görülmüş, 2021 yılının ilk üç ayındaki enflasyon ise %3,70 olarak açıklanmıştır. Dolayısıyla bırakın zam almayı, kamu görevlilerinin cebindeki para her geçen erimeye devam etmektedir. Bu erimenin en büyük kanıtı da kamu görevlilerine ENFLASYON FARKI verilmesidir. Yani, enflasyon farkı alınan her zam “SIFIR” zam anlamına gelmektedir.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplu Sözleşme görüşmelerinde yıllardır yetkili sendika olarak oturanlar, kamu görevlilerimizi mali ve sosyal anlamda ileriye götüreceğine, yıllardır “SIFIR ZAM” almasına neden olmuş, memur ve emeklilerimizi geçim derdine düşürmüştür.
EK ZAM VE BAYRAMI İKRAMİYESİ VERİLMESİ ŞART OLMUŞTUR!
Memur ve Emeklilerimiz büyük bir ekonomik darboğazdadır. Bu darboğazdan çıkmak için, Türkiye Kamu-Sen olarak talebimiz, yaşanan bu maddi kayıpların telafisi için tüm kamu çalışanlarına ek zam verilmesi ve önümüzdeki Ramazan Bayramı ile birlikte kamu çalışanlarımıza Bayram İkramiyesi ödenmesidir.
YAŞANANLARDAN DERS ALALIM, ÖNÜMÜZDEKİ İKİ YILIMIZI DAHA HEBA ETMEYELİM!
Yıllardır yetkili olarak Toplu Sözleşme Masasında oturanlar, memurların lehine hiçbir kazanım elde edemediği gibi, memurlarımızın enflasyon karşısında ezilmesine sebep olmuş, bir arpa boyu yol gidememişlerdir. Bu nedenle, iki yılımızın daha heba olmaması için ve haklarımızı hep birlikte söke söke almak için bu yıl Ağustos ayında gerçekleştirilecek ve 2022-2023 yıllarını kapsayacak Toplu Sözleşme görüşmelerinde Türkiye Kamu-Sen ve Türk Ulaşım-Sen’in yetkili sendika olarak o masaya oturması gerekmektedir.
UNUTMAYALIM!..
“HAK VERİLMEZ, ALINIR!
SUÇLU VERMEYEN DEĞİL, ALAMAYANDIR”
TÜRK ULAŞIM SEN

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.