DOLAR 32,4820 -0.19%
EURO 34,9670 0.35%
ALTIN 2.435,910,54
BITCOIN 20989420,48%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
10 Yaşındaki Erkek Çocuğa Video İzletti, Masaj Yaptı, Tecavüz Etti

10 Yaşındaki Erkek Çocuğa Video İzletti, Masaj Yaptı, Tecavüz Etti

Kayseri’de evine çağırdığı 10 yaşındaki erkek çocuğa cinsel içerikli video izlettirip, masaj yaptıktan sonra tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 41 yaşındaki sanığa mahkemece 19 yıl hapis cezası verildi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:00
10 Yaşındaki Erkek Çocuğa Video İzletti, Masaj Yaptı, Tecavüz Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

26 Ağustos 2018’de Melikgazi ilçesi 19 Mayıs Mahallesi 3018 Sokak’ta bir binada meydana gelen olayda iddiaya göre 10 yaşındaki M.K. isimli çocuğu evine çağıran şüpheli Z.Ö.(41) burada erkek çocuk M.K.’ye televizyondan açtığı videoları izlettirdikten sonra önce kendisine zeytinyağı ile masaj yaptırıp, sonra çocuğa masaj yaptı. Daha sonra şüphelinin, mağdura nitelikli cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Durumu annesine anlatan M.K., daha sonra polise giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Z.Ö. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ikinci celsesinde tutuklu sanık Z.Ö.(41) ile avukatlar hazır bulundu.

Sanık: “O bana masaj yaptı, ben de ona yaptım”

Tutuklu sanık Z.Ö. “Bana iftira atıyorlar, ben bina yöneticisiydim. Gaziantep’e gitmiştim ve çocuğun annesi baklava istemişti, ben de mağduru çağırıp verecektim. Mağdur eve geldiğinde şortum vardı, asla video falan izletmedim. Yağ sürüp masaj yaptırmadım. Mağdur bana güzel masaj yaptığını söyledi, o bana yaptı, ben de ona masaj yaptım, asla cinsel istismar olmadı” diye konuştu.

Mağdur: “Yemek yerken tiksiniyordum”

19 Aralık’ta görülen davanın ilk celsesinde mahkeme huzurunda pedagog eşliğinde ifade veren mağdur M.K. ise başından geçen korkunç olayı şöyle anlatmıştı: “Sanık bina yöneticisi olur, cep telefon numaralarımız vardı, o gün karşılıklı mesajlaştık, bana evde olduğunu söyledi, ablam ‘o psikolojisi hasta, gitme’ dedi ama ben gittim. Eve gittiğimde iç çamaşırı vardı, internetin bağlı olduğu televizyondan cinsel içerikli masaj yapan videolar açtı. Yaklaşık 1.5 saat izlettirdi, mutfaktan zeytinyağı getirip, kendisine masaj yaptırdı, sonra ‘ben de sana yapacağım, itiraz yok’ dedi. Daha sonra arkama geçip, masaj yaptıktan sonra istismarda bulundu. Sonra hemen kaçtım, eve gittim. Evde yemek yerken tiksiniyordum, anneme anlattım. Doktora götürdüler, rapor aldılar. Sanıktan şikayetçiyim.”

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık Z.Ö.’ye ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan 18 yıl, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan ise 1 yıl hapis, 2 bin TL adli para cezası olmak üzere toplam 19 yıl hapis cezası ile tutukluluk halinin devamına karar verdi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.