DOLAR 32,5055 -0.12%
EURO 34,7782 -0.5%
ALTIN 2.498,300,57
BITCOIN 20728290,40%
Kayseri
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

10 BİN ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ

Battalgazi’de sosyal belediyeciliğin gereklerini eksiksiz yerine getirerek büyük takdir toplayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Onlar Üşürse, Yürekler Üşür’ projesi kapsamında ilçedeki 103 mahallede yaşayan 10 bin ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediyecilik yatırımlarının yanı sıra ‘İnsan odaklı hizmet’ anlayışını ilçede etkin bir şekilde sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi’nin 103 mahallesinde maddi durumu yetersiz olan 10 bin çocuğa yardım eli uzattı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ocak ayında hayata geçirilen ‘Onlar Üşürse, Yürekler Üşür’ projesi kapsamında, ilçedeki ihtiyaç sahibi 10 bin çocuğa kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunan Başkan Güder, projenin çok anlamlı olduğunu belirterek, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde bugüne kadar nerede ihtiyaç sahibi bir aile var ise her daim onların yanlarında olduklarının altını çizdi. 10 BİN ÇOCUĞA YARDIM ELİ UZATILDI Büyük Mustafa Paşa mahallesi, Küçük Mustafa Paşa mahallesi, Şık Şık mahallesi, Nuriye mahallesi, Aslanbey mahallesi, Niyazi mahallesi, Şifa mahallesi, İsmetiye mahallesi ve Kavaklıbağ mahallesi muhtarıyla ‘Tahtalı Hamam Müzesi’nde bir araya gelerek, hazırlanan yardım kolilerini muhtarlara teslim eden Başkan Güder, Battalgazi Belediyesi olarak bu projeyle güzel bir dayanışma örneği ortaya koyduklarını vurguladı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.