DOLAR 32,4662 -0.07%
EURO 34,7397 -0.69%
ALTIN 2.439,400,15
BITCOIN %
Kayseri
27°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
1 ASKER VE 2 KORUCU ŞEHİT OLDU

1 ASKER VE 2 KORUCU ŞEHİT OLDU

Pençe-Yıldırım Operasyonu bölgesinde 2 güvenlik korucusunun şehit olduğu belirtildi.Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşcı toprağa verildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:45
1 ASKER VE 2 KORUCU ŞEHİT OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde güvenlik korucusu Kemal Alim ve Hüseyin Sarı saldırı sonucu; Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşcı’nın ise arazide kayarak düşmesiyle şehit olduğu paylaşıldı.

Hakkari Valiliği’nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan güvenlik korucuları Kemal Alim ve Hüseyin Sarı’ya Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu’nda arazide kayarak düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşcı’ya Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” denildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.