DOLAR 32,5281 0.2%
EURO 34,8923 0.36%
ALTIN 2.475,800,56
BITCOIN %
Kayseri
23°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

1 ASKER ŞEHİT OLDU

Bölgede tespit edilen 2 PKK’lı terörist ATAK helikopterlerimizle etkisiz hâle getirildi. Etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 46’ya yükseldi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 21:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beraberinde Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Ümit Dündar ile Şırnak’a giden Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak kuzeyindeki Biliç Tepe Üs Bölgesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.Pençe-Yıldırım operasyonunda şehit düşen Kahraman silah arkadaşımız P. Uzm. Çvş. Ahmet Asan’ın kanı yerde kalmadı, kalmayacak! Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak kuzeyindeki Biliç Tepe Üs Bölgesini ziyareti sırasında tören mangasını selamlayarak Bölük Komutanı’na Türk Bayrağını teslim etti. Biliç Tepe Üs Bölgesindeki inceleme ve denetlemeler sırasında Pençe-Şimşek operasyonuyla ilgili komutanlardan bilgi alarak talimatlar verdi.Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Ümit Dündar ile Biliç Tepe Üs Bölgesindeki Mehmetçiklerle sohbet etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.